Ansiktsvård Recensioner

DROPS OF YOUTH RECENSION

20 december, 2015

dropsDrops of Youth, Concentrate säljer en av flaska varje 30: sekund, vilket måste vara ett bevis på att produkten fungerar? Dess ekologiska innehåll är anpassad för hudens första ålderstecken och passar alla hudtyper. Den har vårdande serumdroppar med kraften hämtad från stamceller som både fuktighetsbevarar och ger ny energi och lyster till torr hud.

Jag tycker absolut att huden känns åtstramad vid applicering samtidigt som den känns behaglig på huden. Den torkar snabbt in i huden vilket är ett stort plus. Personligen hatar jag att stå och vänta på produkter som tar evighet att torka in innan man kan applicera sin dag- nattkräm. Huden känns len efter bara en veckas applicering. Om den behandlar rynkor eller inte kan jag tyvärr inte svara på men, jag kommer absolut köpa en ny flaska när denna tagit slut. Det är utan tvekan det bästa och behagligaste serum jag testat. Produkten är också väldigt dryg.

Finns hos The Body Shop för 375 för 30 ml eller 495 för 50 ml.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera