Okategori

Macbook Pro

17 december, 2015

sängenTro det eller ej, men idag tar jag förhoppningsvis med mig ännu en ny dator hem. Jag är inte riktigt nöjd med min
Macbook Pro och har hört att uppgraderingen med Retina skärm ska vara mycket bättre. Denna är väldigt långsam (i alla fall för 11 lakan) och datorn hänger sig när jag redigerar/photoshopar och så vidare. Allt detta klarade min gamla Acer för fem lakan av. Det är inte orimligt att jag har samma krav på en dator som kostar mig mer än dubbelt så mycket. Att spendera några tusen till kommer förhoppningsvis löna sig i det långa loppet.

Var inte rädda, jag kommer inte ha två datorer utan lämna tillbaka min nuvarande och få tillbaka pengarna jag gav för den.

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Svara ERIKA SUNDELIN 17 december, 2015 | 12:29

  Svar: Åh vad kul att du hittade till min blogg! 🙂 Tack så mycket 🙂 Tycker verkligen att du ska prova den, älskar den 😀

  • Svara PaulinaAspljung 17 december, 2015 | 19:28

   Ja 😀 Ska testa den i kväll! 😀

 • Svara Moa 17 december, 2015 | 15:01

  Hoppas den nya datorn funkar som den ska!

  Har just nu en giveaway på min blogg här http://erikssonmoa.devote.se/blogs/30276690/jul-giveaway.htm där du har chansen att vinna en valfri bikini från To Die For och skulle vara riktigt kul om du kunde vara med! Kram

 • Svara NICOLE 17 december, 2015 | 16:03

  Hoppas du blir mer nöjd med de nya 🙂

  • Svara PaulinaAspljung 17 december, 2015 | 19:27

   Tackar 😀 Hoppas jag med!

 • Svara Beautybird 17 december, 2015 | 16:17

  Men vilken tur att det löste sig, haha blev lite förskräckt när du sa att du kom hem med ännu en dator…
  Hoppas verkligen det går bra denna gång!

  • Svara PaulinaAspljung 17 december, 2015 | 19:25

   Haha ja det hade vart väldigt onödigt, men nu har jag den nya och hoppas på att den kommer funka bättre 😀 tjoho!

  Kommentera