Sminkningar

SMINKNING + INFO

15 december, 2015

bloggtorka
Härom dagen ville jag testa massor av mina budget produkter jag inte använt på hur länge som helst. Detta blev resultatet och jag tycker att det finns en hel del guldkorn man kan hitta. Måste dock erkänna att min Anastasia dipbrow pomade fick äran att stå för ögonbrynen som vanligt, finns ingen produkt jag stött på som slår den. Använde däremot en annan borste och arbetade lättare med handen för att få färgen mycket ljusare och inte lika skarp. Tyckte däremot inte om det värst mycket men det kan också bero på tekniken.

Lite senare idag kommer jag visa er vad jag fick i julboxen från Glossybox. Självklart kommer det komma en video med inom kort.

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara Annie 15 december, 2015 | 17:08

    Hej! Jag har valt att sälja alla mina märkeskläder som är i nyskick och så gott som oanvända. Kolla gärna in om du hittar något. Ha en bra kväll! Kram! http://www.blocket.se/goteborg/Ralph_Lauren_Gant_MichaelKors_Morris_OddMolly_64372123.htm?ca=15&w=1

  • Kommentera