- Glossybox

GLOSSYBOX JULBOX LIMITED EDITION

15 december, 2015

DSC02648 copy

DSC02646 copy

DSC02652 copy

DSC02685 copy

Nu är det dags att ta reda på vad som fanns i min juliga Glossybox. Denna boxen fick inte alla som prenumererade utan det var en limited edition box man fick köpa utöver sina vanliga boxar.

Luxie – Rose Gold Large Powder Brush
Vintern kanske inte direkt för tankarna till en strålande solkysst look . men med den här lyxiga puderborsten från Luxie blir drömmen verklighet! Borsten är av hög kvalitet och håller form över tiden. Den är dessutom antibakteriell, djurvänlig och innehåller inte parabener. Huden skyddas och den silkeslena borsten kan användas även på känslig hy.

Laqa & Co. – Lip Lube
Oasvett om det gäller jul eller nyår, addera en touch av glamour till dina läppar ned det här lätta, glossiga och återfuktande läppbalsamet från LAQA & Co. Formulan med pepparmint och sheasmör levererar en beroendeframkallande blandning av mint och fukt med varje applicering. Ljuvliga Lip Lube är definitivt något du vill ha med dig överallt. Stilfulla fräscha kyssar garanteras denna festhögtid.

I’Atelier Maquillage – Mascara Keracare
Om det finns en skönhetsprodukt som är ett absolut måste, så är det den perfekta mascaran! Inför högtidssäsongen har vi valt ut en 2-i-1 mascara från franska I’Atelier Maquillage som både ger färg och vårdar fransarna. Den keratin-baserade formulan fungerar som en närande behandling och den krämiga texturen lyfter och förlänger fransarna. Det är nästan som magi!

Langé Paris – BB Cream Enhance-Me
Du behöver inte skriva upp en mirakelkur mot torr och tröt hud på din önskelista. Vi har lösningen här i boxen. Langés BB Cream innehåller ett lystergivande komplex som förbättrar hudens finish och den jämnar ut hudtonen. Den här hybridprodukten är en blandning av hudvård och makeup som hjälper till att hålla huden återfuktad hela dagen lång och lämnar hyn sammetslen. Den skyddar också mot solens skadliga UV-strålningar med SPF 10. 

Hey Honey – Take It Off! Exfoliating Honey Peel Off Mask
Det finns ingen anledning att stanna inomhus och deklarera krig mot vintern. Använd istället den här exfolierande ansiktsmasken med honung från det amerikanska märket hey honey. Din hy blir mjuk, len och välmående. Masken är snabb och enkel att använda. Den kraftfulla kombinationen av honung och propolis (bikitt – naturens mest verkfulla bakteriedödande medel) avlägsnar magiskt döda hudceller från hudytan och lämnar huden ren och fräsch efter bara några minuters användning.

Karmameju – Star Micellar Water 02
Tiden runt jul kan vara underbar med härliga långpromenader utomhus och snölekar, dock kan utomhusaktivitet också vara tuff mot din hud. Att byta ut din vanliga ansiktstvätt med vatten mot detta nylanserade micellärvatten från danska Karmameju kan hjälpa huden att må bättre även på vintern. Ekologisk aloe vera och apelsinblomsvatten lugnar och drar samman porerna på ett skonsamt sätt samtidigt som hyn blir len som mjukaste silke. 

Vill du också börja prenumerera på Glossybox? Då kan du göra det här.

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Svara Beautybird 15 december, 2015 | 18:21

  Borsten verkar riktigt bra! Känner att det är dags för ett par nya…

  • Svara PaulinaAspljung 15 december, 2015 | 23:58

   Vad är det för borstar du behöver? Jag köpte ju BH cosmetics borstar, 10 stycken för 249 kronor. Finns hos JFR. Vissa av dom funkar bra till foundation och puder 🙂

 • Svara MATILDA 15 december, 2015 | 19:54

  Vad kul med glossybox! Hoppas allt är bra 🙂

  • Svara PaulinaAspljung 15 december, 2015 | 23:56

   Ja det är alltid kul att få överraskningar varje månad 😀 tack detsamma!

 • Svara Amanda Jona [SPONTAN] 17 december, 2015 | 08:24

  Åh så fin box!

  • Svara PaulinaAspljung 17 december, 2015 | 19:36

   Eller hur 😀 jättefin verkligen!

  Kommentera