Ansiktsvård

FORMULA 10.0.6

12 december, 2015

Jag är alltid på jakt efter nya hudvårds produkter som kan göra min hy vacker och felfri. Mina senaste inköp är en blemish care och ansiktsmask från Formula 10.0.6. Efter att ha läst recensioner kring produkterna var det svårt att finna anledning att inte slå till, speciellt med en oslagbar rabatt.

Pores be pure ska eliminera orenheter och öppna tilltäppta porer. Den innehåller kaolinlera som verkar avgiftande på huden, drar ut orenheter och absorberar överskottsfett. Den milda fruktsyran rengör och hjälper till att läka utslag. Jordgubbsdoften dominerar och doftar ljuvligt. Använd den på ren och torr hud 1-3 gånger i veckan.

Blemish care hjälper till att förhindra utslag. Innehållet av aktiva ingredienser verkar på djupet för att läka kvisslor och utslag. Vid behov, använd två gånger dagligen. Applicering sker på ställen som behöver behandlas.

formual

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera