- Ansikte Shopping Smink

OIL CONTROL, URBAN DECAY

12 december, 2015

oilcontrol oilcontrollNi är säkert trötta på att höra mig tjata om min näsa men det är det största problemet jag har (skönhetsmässigt) varje dag. För er som inte vet, min näsa producerar så mycket olja att sminket inte vill fästa där när jag applicerar det. Sminket glider också av från näsan under dagen.
​När jag var inne på Kicks hemsida tänkte jag beställa hem Urban Decays setting spray men sen såg jag denna som har samma funktion men är till för oljig hy.
De-Slick Makeup Setting Spray ska fixera sminket, kontrollera överskottstalg och minska glansiga områden. Man får också en matt finish.

Jag håller med om att den hjälper till, till en viss del. Jag blir fortfarande oljig men inte på själva näsan utan bredvid. På pannan kan jag inte glimta något spår av olja längre! Produkten håller stort sett det den lovar men kontrollerar inte all olja, men den har underlättat för mig enormt mycket.

Ni hittar den på Kicks för 215 kronor.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Li 27 december, 2015 | 23:26

    Jag köpte hem ”travel”-versionen av denna och tycker absolut att sminket håller bättre och man får en finare lyster i ansiktet som jag även fått kommentarer av. Det enda negativa i mitt fall är att jag får små utslag/knott i pannan när jag använder den. Så jag tänkte testa Mac Fix+. Har du provat den och kan jämföra hållbarhet? 🙂

    • Svara PaulinaAspljung 27 december, 2015 | 23:53

      Ja men eller hur 😀 Oj, det är inte bra. Måste erkänna att jag med fått massa finnar på senaste tiden, kan det bero på denna? Ja jag har Mac Fix + hemma och jag älskar den. Den är perfekt när man blir sådär pudrig i ansiktet, den tar verkligen bort det. Måste säga att Mac Fix + är helt klart min favorit av dessa två 🙂

    Kommentera