Okategori

VÄLKOMNA ♡

11 december, 2015

Hej och välkomna!

Efter att ha bloggat hos Nouw i nästan två år har jag nu valt att skaffa ett eget domän samt en egen hemsida. Jag kommer infoga en del av mina gamla inlägg från min förra portal så mina gamla läsare känner sig lite mer hemma.
Jag hoppas att mina gamla läsare och även ni nya kommer trivas här. Först lite kort information om mig.

Här har ni en skönhetsgalen tjej på 23 vårar. Jag lever för smink, hår och hudvård och tycker det är kul att  köpa, känna och klämma på nya produkter. Här släpper jag in er i min bubbla, jag hoppas ni kan inspireras och glömma allt omkring er.

Annars då? Jag är bosatt i en lägenhet i Göteborg som jag delar med min underbara sambo och lata katt. Jag jobbar som personlig assistent under natten vilket passar en nattuggla som mig perfekt.

Kontakt

Mail: PaulinaAspljung@hotmail.se
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCViEmyFulSfhsDxMVYCW8RQ
Instagram: PaulinaAspljung

Välkommen till min värld ♡

cropped-cropped-lilamake.jpg

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera