Ansiktsvård

CLARASONIC DUPE

9 december, 2015

För ett tag sedan fick ni se att jag beställt en Clarasonic dupe på min gamla blogg. Nu har den kommit hem till mig och jag har hunnit testa den några gånger. För er som inte vet vad detta är för apparat så ska den rengöra huden upp till sex gånger bättre än när du använder händerna.
​Jag har väldigt känslig hud och jag var rädd för att borsthuvudet skulle vara för hårt på ansiktet, men den var mycket mjukare än vad jag trodde. Ni får också tänka på att jag aldrig testat en Clarasonic så jag vet inte hur det ”ska kännas”.

Det finns två hastigheter, Low och High och jag kör alltid på High vilket jag anser är en normal hastighet. Jag tycker att det verkligen känns som att huden blir mycket renare än tidigare när jag använt händerna. Man kan lätt plocka ur huvudena och insättningen är lika enkel. Däremot har jag enbart testat ett huvud än så länge. Den ska ska använda den i ansiktet (undvik ögonen) i 1-2 minutter.

Den känns däremot väldigt plastig och kommer kanske inte hålla lika länge som en riktig Clarasonic men helt ärligt kan jag leva med det.

Apparaten går på två AA batterier (medföljer ej)Här köpte jag min, betalade runt 80 kronor med frakt.

clasion
clarison

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera