Shopping

ÄCKLIGT ATT KÖPA BEGAGNAT SMINK?

8 december, 2015

Ja vad tycker man egentligen? Är det äckligt/ohygieniskt att köpa begagnat smink? Jag personligen skulle aldrig köpa läppstift, mascaror eller andra krämprodukter begagnat. Allt i puderform tycker jag är helt okej.

Det hela började med att killen satt och kikade på Tradera hemma vilket gjorde att jag själv blev nyfiken och själv började spana runt på allt som finns där. Jag snubblade över detta rouget. Mina trogna läsare vet att jag tycker lila är höstens färg och införskaffat mig x antal rouge i den vackra färgen. När mina ögon föll på detta rouget var det kärlek vid första ögonkastet. Att rouget såldes av den skönheten Elin Jaconelli gjorde saken bara bättre. Hon driver en skönhetsblogg som jag följt i år och därav tvivlar jag inte på att detta rouge är misskött över huvudtaget.
Rouget kommer från Mac i deras mineralize serie och är i färgen Lavish Living, ett rouge som är limited edition och som inte går att få tag i längre.IMG_3280

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera