Ansiktsvård

HUDVÅRD BÄST I TEST

5 december, 2015

 I tisdags träffade jag mamma, vi gick lite i affärer, tog en fika och bara myste tillsammans. Vi kom in på hudvård då mamma behövde ha en ny hudkräm. Jag berättade om mina erfarenheter och vilka märken jag tyckte var bra. Mamma talade då om för mig att hon läst en artikel som Råd&Rön hade gjort. De har testat 13 olika hudkrämer, allt från Clinique till Nivea och kollat i labb efter en månad om produkterna håller det dem lovar.

Hudkrämerna och antirynkkrämerna har testas på kvinnor mellan 30-71 år. Varje kräm har testats av 30 personer och cirka 400 kvinnor har deltagit i testet. Varje person har fått två krämer var, en antirynkkräm och en vanlig kräm som de har applicerat på halva ansiktet morgon och kväll. När en månad gått har kvinnorna fått berätta vad de tyckt om krämerna och det har också analyserats i labb som har mätts i 3D-analys.

”Testets dyraste kräm kostar 1 020 kronor för 50 ml. Lite snopet blir det därför att upptäcka att för detta hiskeliga pris får man inte mer antirynkeffekt än med en vanlig burk Nivea fuktkräm för en hundralapp.”

Till den krämen som var bäst i test, Cien Anti-wrinkle day cream Q10. Själv har jag aldrig hört talas om denna, kanske för att den säljs på Lidl för ynka 40 kronor!! Mina krämer är påväg att ta slut och då ska jag genast springa till Lidl och införskaffa mig denna kräm. Jag vägrar låta mig luras av media och marknadsföring igen. 

Testade produkter:
Cien Anti-wrinkle day cream Q10-
Clarins Extra-firming day
Clinique Youth surge 
Eucerin Hyaluron-filler
Garnier UltraLift day
Lancôme Rénergie multi-lift
L’Oréal Revitalift day cream
Nivea Pure & natural moisturizing day care
Nivea Q10 Plus anti-wrinkle
Olay Anti-wrinkle firm & lift day cream
Vichy Aqualia thermal
Vichy Liftactiv
Yves Rocher Sérum végétal wrinkles & radiance

Artikeln kan ni läsa här

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Sofia Svanlund 11 juli, 2016 | 10:06

  Tack för tipset! Älskar när tester visar på helt annorlunda resultat än vad den skrikande reklamen försöker intala oss 🙂

  • Svara paulinaaspljung 15 juli, 2016 | 11:05

   ELLER HUR?! och att man får produkterna för bara 40 kronor istället för flera hundra! 🙂

 • Svara Ullabritt Bryméll 4 september, 2016 | 15:19

  Cien Q10 Antiwinkle daycream köpte jag för en månad sedan och den är redan slut! Varför? Jo, för att man blir beroende av att få känna sig fräsch och len i ansiktet efter att använt den. Kan verkligen rekommendera den !

  • Svara paulinaaspljung 4 september, 2016 | 15:39

   Haha, det gick riktigt snabbt ? men när de är så billiga gör det ingenting ? samma här! Det är en riktigt bra dagkräm ☺️

  Kommentera